Takrenovering

Det gäller att underhålla sitt hus. Om taket och fasaden är sunda så mår hela familjen bättre. Huset stiger också i värde om du satsar lite extra på det. En takomläggning är ett stort arbete. Men vi på Toppreno kan garantera dig att det kommer att hålla. Vi gör allting ordentligt från grunden och ut. Sedan slipper du tänka mer på taket under lång tid framöver.

Med en grundlig förberedelse kommer takomläggningen att gå som en dans. Först inspekterar vi taket och ser vad som måste göras. Om något är trasigt eller läcker så åtgärdar vi det först. Därefter läggs taket i de olika lagren som gör att det håller riktigt tätt. Du väljer själv vilken sorts tak du vill ha, om du vill ha samma sort som tidigare eller pröva på något nytt.

Undvik mögel, svamp och andra problem som kan påverka både hus och folk. Det är inte ofta som det behövs en takomläggning, men du kan spara stora pengar på att hålla koll på ditt hus. Fråga oss gärna om vad som är bäst för ditt tak. Vi kan alltid komma fram till en praktisk och rimlig lösning.

0737 400 120