Ombyggnad o andra populära renoveringsjobb

Renovering av badrum
December 5, 2013
Fasadmålningar Och Andra Målningsjobb i Stockholm
August 26, 2014

Det går i trender vad som är dom mest efterfrågade renoveringsjobben. Vissa av dom återkommer hela tiden. Det är naturligtvis jobb som har att göra med att spara värme och energi.

Vilka är dom populäraste ombyggnationerna?

Att bygga om eller bygga till för att utöka sin bostads storlek eller för att utnyttja den mer effektivt är mycket vanligt. Toppreno har många års erfarenhet av ombyggnationer vilket gör att du kan få bra tips och rekommendationer innan du bestämmer dig för vad du vill ha. Som alltid är en välförberedd planering grundläggande för hur slutresultat skall bli.

toppreno-takTilläggsisolering av väggar och tak står också högt upp på listan av populära renoveringsjobb. Det är också en form av renovering som faktiskt på sikt inte kostar pengar utan gör det billigare att leva.

Fönsterbyten hör till samma kategori. Du sparar energi, får snyggare fönster som är lättare att tvätta och underhålla och dessutom får du ett bättre bullerskydd.

Andra renoveringsjobb som är efterfrågade är byte av garageportar, installering av kattluckor, inreda källare eller vind, olika typer av målningsjobb, bastubyggen, byte av tak, garagebyggen, carport och uterum.

Vilka är dina önskemål och drömmar?

Ring Mike på 0737 400 120 eller använd kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.
————–

Comments are closed.

0737 400 120