OM OSS

Punktlighet. Toppkvalitet. Känsla för detaljer. Toppreno är för dig med höga krav.
Önskar du skapa ett underbart, tryggt hem där allting fungerar? Låt oss hjälpa dig på vägen dit.
När du vill slippa leta och önskar ha en kontaktperson för samtliga dina projekt så har du kommit helt rätt. Toppreno är en totalentreprenad med ledorden Punktlighet. Toppkvalitet. och Känsla för detaljer.
Vi på Toppreno har kunskap inom allt som har att göra med fastigheter. Våra hantverkare, VVS-experter, målare och alla andra har stor erfarenhet inom sitt område, så du kan lita på att allt blir utfört på ett tryggt och professionellt sätt.
Vår specialitet är större projekt och vi koncentrerar oss på dessa beställningar. Du kan få hjälp med allt av Toppreno, från början till slut. Vi har nära samarbeten med arkitekter och kan bistå med att planera arbetet så att allting blir precis som du önskar. Toppreno kan förvandla dina drömmar till en konkret arbetsplan.
Ett hus är en stor investering och vi hjälper dig göra det till en härlig upplevelse. Våra hantverkare är precisa och vi satsar alltid på kvalitet. Oavsett vilken del av huset det handlar om så kommer det att bli hållbart och väl inom normerna. Du kan lita på Toppreno.

0737 400 120