Målning

Det är inte varje år du måste måla om huset. Men när det är dags så ska det göras professionellt. Toppreno tar sig an ditt hem både på utsidan och inuti.
Vi erbjuder både invänding målning och Fasadmålning. Detta kan vara ett stort arbete där allt måste göras väl från grunden. Med god planering och kunniga hantverkare kommer ditt hem och hus att bli som nytt.
Vi går in på djupet av fasaden om det behövs och lagar det som är trasigt. Sedan målar vi allting i samma sorts färg som du haft tidigare, såvida det inte finns goda anledningar till att förändra. Om du inte vet vilken nyans så kan vi ta reda på det, för att resultatet ska bli bättre.
Eftersom vi på Toppreno har ställningar och all utrustning behöver du inte bekymra dig om någonting alls. Vi tar hand om allt, och ser till att ditt hem blir välmålat. Det kommer att hålla i många år eftersom vi tar oss tid att göra det grundligt redan från början.
Vi har stor erfarenhet med målning och kan komma med förslag på praktiska lösningar. Det enda du behöver göra är att välja vilken färgnyans du vill ha. Samtidigt så värnar vi om naturen och använder därför bara miljövänliga alternativ.

0737 400 120