Köksrenovering

Du får 2 års garanti på våra köksrenoveringar. Känn dig trygg att anlita Toppreno för ditt nästa projekt. Genom oss har du en kontaktperson och ansvarig som hjälper dig från planeringsstadiet till slutfört arbete.

I de flesta hem är köket en central plats. Hit dras alla för att laga mat, äta och göra andra aktiviteter. Toppreno kan hjälpa dig att skapa en miljö där alla kan trivas. Dels behöver du gott om plats för allt som har att göra med måltiderna. Men atmosfären är också viktig, både i vardagen och när du har gäster.

Vi på Toppreno kan vara med hela vägen, om det är vad du önskar. Vår designer kan ge dig förslag på en köksrenovering som heter duga. Eller så kan de anpassa dina önskemål så att du kan få med dig allt du vill ha.

Ibland kan det räcka med att byta ut skåpluckorna. Hela köket blir som nytt och du kan välja en färg som du trivs med. Moderna diskhoar och blandare är fräscha och praktiska. Det kan ge ditt kök det där lilla extra. Belysningen är en annan hemlighet som bidrar till atmosfären, samtidigt som du måste kunna se ordentligt för att utföra dina sysslor.

Kontakta oss gärna så kan vi gå igenom vad du har för drömmar inför din köksrenovering och hur vi kan uppfylla dem. Det handlar om att ge dig ett kök där hela familjen kan trivas och som fungerar hela året runt.

0737 400 120