Fasadrenovering

Fasaden är viktig, den är hela husets ansikte utåt. Om du vill göra ett gott intryck och vara välkomnande bör du lägga ner lite extra omsorg på din fasad. Men ännu viktigare är att fasaden skyddar ditt hus från de yttre elementen. Regn och fukt ska inte kunna ta sig in i byggnaden, det kan leda till stora problem. Om det är dags för en fasadrenovering kan Toppreno hjälpa dig med allt från början till slut.

En fasadrenovering kan hålla i flera årtionden, så det är viktigt att vara noggrann. Vi inspekterar hela byggnaden och ser om någonting behöver åtgärdas. Sprickor och förslitningar tas om hand, så att huset är sunt från insidan och ut. Om du vill ta hand om fönster och tak samtidigt går det bra, men är inte alltid nödvändigt. Tänk på att ett gammalt hus oftast är dåligt isolerat, så det kan vara läge för en tilläggsisolering. Du kommer spara mycket pengar och lönar sig i längden. Kombinera det gärna med nya fönster så har du ett energisnålt och välisolerat hem.

Beroende på ditt behov och smak så hjälper Toppreno dig att hitta rätt ytskickt till fasaden.

Din fasadrenovering kommer att ge dig ett snyggt och inbjudande hus som också håller tätt. Både familj och hem är skyddat mot vädrets makter.

0737 400 120