Dränering

Du ska känna dig trygg i ditt val av Dräneringsföretag. Vi lämnar därför alltid 10 års garanti på våra dräneringar.

Varje dag så attackerar vatten och fukt ditt hem. När det regnar märks det lite extra, men även under jord så är det ett ständigt vattenflöde. Därför är det viktigt att leda det bort från husgrunden. Med bra dränering kan du hålla huset torrt. Vatten kan nämligen gröpa ur grunden och göra den svag. Samtidigt så gör ständig fukt det lättare för mögel att bildas, något som varkenvi människor eller byggnader mår bra av.

En väl utförd dränering beräknas hålla i cirka 25 år. Det är ett relativt stort arbete, du måste ofta gräva runt huset och lägga ner de material som ska hålla vatten och fukt borta. Husets grund målas också för att stänga ute fukten, eller täcks med speciella plattor. Toppreno har stor erfarenhet av dräneringsarbete, så när allt är klart så slipper du tänka mer på det. Ingen fukt ska ta sig igenom och förstöra ditt hus. Naturligtvis så har vi all utrustning som behövs för att göra ett gott arbete.

Dräneringen är mycket viktig, så att så mycket vatten som möjligt leds bort från ditt hus. Marken ges en lutning som går bort från husgrunden, och helst ska du hålla denna del fri från växter. Med en bra dränering kommer ditt hus att hålla i många år.

Hör av dig till oss idag så planerar vi in ett kostnadsfritt offertbesök.

0737 400 120