Disclaimer

Toppreno.se ägs och drivs av Toppreno AB och kan innehålla reklam, sponsrat innehåll, affiliate länkar eller annan form av monetärisering.

Toppreno.se följer den allmänna standarden för muntlig marknadsföring. Vi tror på ärlighet när det gäller kundkontakter, åsikter och identitet. Ifall ersättning utbetalas så kan den påverka innehåll för marknadsföringen, ämnen och inlägg på den här siten. Ifall sådant innehåll postas som är den tydligt markerad så att alla är medvetna om att det är frågan om sponsrat material.

Toppreno AB får aldrig direkt ersättning för åsikter om produkter, tjänster, webbsidor eller andra ämnen. Ifall det postas reklammaterial så är det endast författarnas åsikter och påståenden. Om vi framhäver någon produkt, tjänst eller webbsida så beror det endast på att vår expertis har funnit att det är varor eller tjänster som är värda vår rekommendation. Alla rekommendationer eller positiva beskrivningar bör alltid kontrolleras med tillverkaren eller den som utför den speciella tjänsten.

Den här webbsidan är skriven med relevant innehåll och vår strävan är att den inte innehåller något material som skulle kunna innebära en intressekonflikt för våra läsare.

Toppreno AB kan inte garantera riktigheten eller fullständigheten i något material som finns på den här webbsidan eller på webbsidor som länkas från denna webbsida.

Kontakt

Om du har några frågor om den här policyn, eller hur du upplever vår sida så är du välkommen att kontakta oss här: http://toppreno.se/kontakta-oss/

Toppreno AB Sandstuguvägen 37 14760 UTTRAN