Badrumsrenovering

Dags för en efterlängtad badrumsrenovering?

Toppreno lämnar alltid 10 års garanti på tätskicktets funktionalitet. När du vill känna dig trygg i ditt val av byggentreprenör dela då gärna dina visioner med oss. Genom Toppreno har du alltid en kontaktperson och ansvarig som hjälper dig från planeringsstadiet till slutfört arbete.

Att ha ett fräscht och funktionellt badrum är viktigt för alla. Vare sig det är stort eller litet så kan vi på Toppreno ge dig något alldeles speciellt. Du kan kontakta oss för flera olika förslag för att ge dig något att tänka på. Helt klart kommer vi att komma fram till en lösning som passar dig och din familj

Kakel, klinkers, våtrumsmatta, trä eller glas- den lista av material som du kan använda i badrummet är lång och intressant. Många gånger så fungerar en kombination av olika sorter riktigt bra. Badrumsrenoveringen kommer att ge dig din egna lilla oas.

Toppreno hjälper dig välja vilka material som passar bäst för dina önskedrömmar. Många gånger kan vi komma upp med flera olika alternativ så att du har lite att välja mellan. Du kan få bra saker till ett rimligt pris utan att ge avkall på kvaliteten.

Både belysning och förvaring är viktiga i badrummet. Vi kombinerar nytta med nöje, så att du kan använda ditt badrum på flera olika sätt. Kanske ett hemmaspa som också är funktionellt till vardags? Precis som det ska vara. Toppreno kan förvandla vilket utrymme som helst till ett inbjudande och fräscht badrum.

0737 400 120